Afhaal: Ready to Serve & Eat Later

Wo t/m Zo eten bestellen

Alleen telefonisch

bel  06 12118116

#SupportYourLocals

Wij zullen Wo, Do, Vr, Za en Zo bereikbaar zijn voor 2 verschillende telefonische afhaalmenu’s: • “Ready to serve” menu met een aantal kant en klare hardlopers van de Lepelaar met daarbij ook een aantal simpele snacks. • “Eat later” menu met daarin wat gerechtjes die wij al in de keuken voor 90% hebben voorbereid. Daarbij zit een beschrijving hoe u deze kunt afmaken mocht u op een later tijdstip willen eten of de volgende dag met uw gasten.

Beide menu’s zijn uitsluitend telefonisch te bestellen. Als uw bestelling klaar is wordt er contact opgenomen, dit om wachtende mensen te voorkomen en zal via de snackbardeur bij de Lepelaar af te halen zijn.

Wij hopen dat u aan ons denkt en wij staan voor u klaar!

• READY TO SERVE •

Spare Ribs € 15,5

Sate Kip € 12,5

Drew-Ling Chicken € 12,5

Carpaccio € 7,5

Vitello € 7,5

Beef Tataki € 7,5

Caesar Salade Chicken klein € 7,5

Caesar Salade Chicken groot € 12,5

Vegetarische Quiche € 7,5

Champignon Truffel soep € 4,5

Franse uien soep € 4,5

Boeren salade € 2,5

Nieuw:

Ossenhaas medaillon € 16,5

Gebakken Zalm € 15,5

Huisgemaakt:

Patatje stoofvlees € 5,5

Berenhap met satesaus € 4,5

Broodje Hamburger 8,5

Uit de frituur:

Patat € 2

Patat (met saus) € 2,5

Mexicano met satesaus € 3,5

Kaassoufflé € 2

Kroket/ Frikandel € 2

Bamischijf € 2,5

Goulash kroket € 2,5

• EAT LATER •

Spare Ribs € 9,5

Verwarm de heteluchtoven naar 225 graden en smeer 1/3 van de marinade over bovenkant van de Spare Ribs. Leg de Spare Ribs in de voorverwarmde oven op een bakplaat en zet de timer voor 10 minuten. Haal na 10 minuten de Spare Ribs uit oven en gebruik de rest van de marinade en spreid deze eveneens over de bovenkant van de Spare Ribs.

Sate Kip € 9,5

Verwarm de heteluchtoven naar 225 graden en leg de kip op een bakplaat of ovenschaal. (Kip is al gegaard door middel van sous-vide en hoeft alleen nog maar  verwarmd te worden) Leg de kip in de voorverwarmde oven voor 8 min en verwarm ondertussen in een klein steelpannetje al roerend de satesaus met paar druppels water om verbranding te voorkomen. Verdeel de Kip over de borden en giet de satesaus er overheen. Maak het af met de krokante uitjes en pindamix.

Carpaccio € 7,5

Laat de carpaccio op kamertemperatuur komen en zout en peper deze naar wens. Zodra kamer temperatuur bereikt is, kunt u door middel van een kleine snee in de bijgeleverde spuitzak met truffel mayonaise deze over de carpaccio verdelen. Maak af met de bijgeleverde Old Beemster en rucola. 

Vitello € 7,5

Laat de vitello op kamertemperatuur komen en zout en peper deze naar wens. Zodra kamertemperatuur bereikt is, kunt u door middel van een kleine snee in de bijgeleverde spuitzak de tonijn mayonaise verdelen over de vitello. Maak af met de bijgeleverde zoetzuur en krokante kappertjes.

Beef Tataki € 7,5

Leg de zoetzuur neer op het bord en verdeel de stukjes beef tataki daar weer boven op. Gebruik de bijgeleverde spuitzak om deze lichtjes te bedekken met de terayaki saus. Maak het geheel af met de sesamzaadjes.

Champignon Truffel soep € 4,5

Verwarm in steelpannetje op laag vuur tot temperatuur bereikt is. (Laat niet koken!)

Gezonde Prei-Spinazie soep € 4,5

Verwarm in steelpannetje op laag vuur tot temperatuur bereikt is (laat niet koken!) Split het gekookte eitje in tweeën en leg deze met de tauge en krokante uitjes in de soep.

Gamba’s PilPil € 7,5

Verwarm een pan op heet vuur tot deze gloeiend heet is. Open de vacuumzak met gamba’s en marinade en roerbak deze in circa 6 minuten gaar.

Vegetarische Quiche met gekarameliseerde rode uien € 7,5

Verwarm oven tot 225 graden. Haal de quiche uit het zilveren bakje en plaats deze op een bakplaat in de oven. Laat de quiche 10 – 12 minuten in de oven tot deze goudbruin is.

• Quarantaine Borrelhapjes •

Indo Vlees Pasteitjes 8 st € 4,5
Wonton Varkens gehakt 8 st € 4,5
Toast – Cepes & Parmezaan 8 st € 4
Chorizo & Old Beemster driehoekjes 8 st € 4

Voor de bovenstaande hapjes kunt u de oven voorverwarmen naar 200 graden. Verdeel de hapjes over een bakplaat en laat deze 10 minuten of tot goudbruin bakken (tip: leg de alleen de pastijtjes op zn kop de eerste 5 minuten en draai ze daarna om)