ONZE WIJNEN

ONZE WIJNEN

“De wijnselectie van de Lepelaar is op zijn minst uniek te noemen, mede door vele proeverijen en wijnreizen is deze collectie ontstaan. We hebben ons niet beperkt tot de klassieke wijnlanden zoals Frankrijk, Spanje en Italië. Zeker hier komen prachtige wijnen vandaan maar de wijnwereld is continue in beweging.

Juist in de opkomende ‘nieuw wijn landen’ is de ontwikkeling opvallend te noemen. Steeds meer wordt hier gekeken naar persoonlijkheid, terroir en de combinatie van traditie en techniek. Verder is de man of vrouw achter de wijn minstens zo belangrijk, de wijngaard kan van grote klasse zijn maar het is zijn visie en eigenwijsheid wat de wijn tot iets unieks maakt.

In de wijnkaart hebben we dit alles gebundeld tot een uitzonderlijke collectie, waar voor ieder een bijzondere wijn gevonden kan worden. Ook hebben we door een eigentijds calculatie een juiste balans gevonden tussen kwaliteit en prijs”

Als voormalig Sommelier bij o.a. Ciel Bleu in het Okura en de Vrienden van Jacob in Duin en Kruidberg heb ik samen met de eigenaar Andrew Harcourt deze collectie zorgvuldig opgebouwd. Wij hopen dat u ervan zult genieten.

Sietse van Zanten & Andrew Harcourt