Skip to content
Reserveer 06 12 11 81 16

Over de Lepelaar

Welkom in de Lepelaar!

Dit prachtig dorpshuis is al sinds jaar en dag actief en heeft tot op heden nog steeds een sociale functie voor het dorp Jisp. Diverse verenigingen zijn nog zeer actief en dit illustreert de historie en warmte dat al generaties lang ademt door dit pand.

Sinds mei 2015 mogen we met trots zeggen dat wij op deze unieke locatie ons restaurant hebben gevestigd. De Lepelaar is een klassiek, innovatief restaurant dat een warme en landelijke uitstraling heeft. Enerzijds willen we de nostalgie van dit prachtig dorp en locatie in stand houden, anderzijds speelt innovatie een behoorlijke rol als het gaat om nieuwe gerechten en bereidingen in combinatie met interieur en uitstraling. Vanaf donderdag tot en met zondag staat ons team voor u klaar om op zeer persoonlijke wijze u kennis te laten maken met onze internationale keuken welk met de seizoenen mee varieert.

Kortom, kom de sfeer proeven en laat u lekker verassen door ons team op deze unieke locatie in een prachtig stukje Noord Holland.

Parkeren

Er is een grote parkeerplaats waar u uw auto gratis kunt parkeren. Deze parkeerplaats is 20 meter voorbij de Lepelaar (richting het water) aan de rechterkant.

Openingstijden

Woensdag t/m zondag voor lunch, diner en borrel.
Van 12:00 uur tot 0:45 uur.
Reserveren per telefoon  06 12 11 81 16